ایجاد کمی آرامش به زندگی ، چندان هم دور از دسترس نیست. تغییرات هرچند کوتاه و کوچک در طی زمان میتواند تفاوت های بزرگی را ایجاد کند.
زندگی روزانه میتواند شلوغ، پر جنب و جوش و بعضی وقتها با فشار های زیاد همراه باشد. ایجاد کمی آرامش درونی به زندگی ممکن است مانند آرزویی محال به نظر برسد اما لزوماً لازم نیست که این گونه باشد. تغییرات هرچند کوتاه و کوچک در طی زمان میتواند تفاوت های بزرگی را ایجاد کند.
به گزارش مجله دلتا؛ در این مطلب با 14 راهکار آشنا میشوید که با انجام دادن آنها میتوانید به آرامش بیشتری دست یابید.
۱. برای خود محدودیت تعیین کنید.
در برنامه های زندگیتان حد و مرزهایی تعیین کنید. بهمنظور انجام این امر از انجام کارهای بیاهمیت خودداری کنید.
2. روشی برای آرام کردن خود پیدا کنید.
چه رفتاری برای شما کارآمد است؟ پیاده روی طولانی، شنیدن موزیک، یوگا، مدیتیشن و یا شنا کردن؟ شیوه مناسب را پیدا کنید و آن را به طور منظم انجام دهید.
3. از کاه کوه نسازید.
انجام این کار میتواند استرس بسیار زیادی به شما وارد کند. زمانی که با چالشی که به نظر بزرگ میآید رو به رو شدید،از خود چنین سؤالاتی را بپرسید: آیا فرد دیگری هست که مشکلات بیشتری نسبت به من داشته باشد؟ آیا این مشکل در چند سال آینده اهمیت خواهد داشت؟
4. کارهایتان را به آرامی انجام بدهید.
رفتار های شما ممکن نتیجه عکس داشته باشند . اگر به سرعت راه بروید و یا حرف بزنید ممکن است استرس شما را افزایش هد اما اگر آرام راه بروید و حرف بزنید استرس شما کمتر خواهد شد.
5. ذهن و زندگی خود را منظم نگه دارید.
یک فضای مرتب، ساده و منظم میتواند به روشنی و انضباط ذهنتان کمک کند. فقط به مرتب نگهداشتن دفتر کار و اتاقتان اکتفا نکنید. زندگی و خانهتان را نیز برای داشتن فضایی آرامشبخش منظم کنید.
6. از حداقل وسایل در محل کار خود استفاده کنید.
در دفتر کارتان هیچ وسیلهای که موجب حواس پرتی شود قرار ندهید. این کار آرامش را به شما منتقل میکند و تمرکزتان را در هنگام کار افزایش میدهد.
7. شرایط را بپذیرید و فراموش کنید.
زندگی زمان حال است. اگر اتفاق بد گذشته هنوز هم شما رو آزار میدهد آن را بپذیرید و در نهایت فراموش کنید.
8. به جای حدس زدن بپرسید.
خواندن ذهن دیگران تقریباً امری غیر ممکن است . به جای حدس و گمان در مورد دیگران موضوع را با آن ها در میان بگذارید و با آنها ارتباط برقرار کنید.
9. برای مدتی از شرایط موجود فاصله بگیرید.
رمان بخوانید، سریال و یا فیلم مورد علاقه ی خود را ببینید. انجام این کارها بسیار آسان است اما برای برداشتن فشار عصبی و رسیدن به آرامش چاره سازند .
10.در حل مشکلات تلاش کنید.
مشکلی را که دارید برطرف کنید و با انجام این کار تمام فشارها و استرسهایی که به سبب آن بر شما وارد شده را از بین ببرید.
11. آخر هفتهها کار را تعطیل کنید.
آخر هفته کار را رها کنید و تا حد امکان دسترسی خود به اینترنت را کاهش دهید. پنجشنبه و جمعههای خود را بیشتر صرف خانواده، دوستان و یا بودن در طبیعت کنید.
12. همیشه در آن واحد یک کار را انجام دهید.
توجه روی کاری که در آن واحد انجام میدهید استرس شما کاهش مییابدمی دهد و تمرکز بیشتری در انجام کارها خواهید داشت. انجام دادن کاری در آن واحد نه فقط آرامش درونی بیشتری به شما میدهد، بلکه کارتان سریعتر و بهتر نیز انجام خواهد شد.
13. نفس بکشید.
اگر در مشکلی گیر کردهاید و یا نگران آینده هستید و یا هنوز در گذشته ماندهاید، برای دو دقیقه نفس های بلند بکشید.
14. به یاد داشته باشید که فردایی هم هست.
بعضی اوقات زندگی به میل شما پیش نمیرود و نمیتوانید کاری را که برنامهریزی کردهاید انجام دهید. بهترین روش برای مقابله با چنین شرایطی این است که به خود بگویید فردایی هم وجود دارد و میتوانید فردا آن کار را به انجام برسانید. خود را سرزنش کردن روش عاقلانه و کارآمدی نیست.
همچنین بخوانید:
نکات کلیدی در رابطه با صندلی ماساژ
- ۹۸/۰۵/۰۱