یک مطالعه جدید نشان می دهد پوست دانه قهوه که معمولاً آن را دور می ریزند مملو از آنتی اکسیدان و فیبر است.
محققان دانشگاه گرانادا اسپانیا دریافتند که میزان آنتی اکسیدان در پوست قهوهای و نقرهای دانه قهوه بسیار بالاست.
به گزارش مجله دلتا؛ پوست نقرهای قهوه یکی از لایههای محافظ دانههای قهوه است که در هنگام بو دادن دانۀ قهوه برداشته میشود.
محققان در تحقیقات خود متوجه شدند، پوست نقرهای و قهوهای قهوه مملو از فیبر و فنول است که خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی آن ۵۰۰ برابر ویتامین C است.
این بخش از دانههای قهوه همچنین حاوی میزان بالای ملانویدین است که در زمان بودادن قهوه تولید شده و به قهوه رنگ قهوهای میدهد.
این در حالی است که خواص بیولوژیکی ملانویدین ها به دلیل طیف وسیعی از کاربردهای عملی، مانند جلوگیری از رشد پاتوژن های مضر در محصولات غذایی، مهار میشود.
محققان امیدوارند که یافتههای آنها به تولیدکنندگان مواد غذایی کمک کند تا روشی برای استفاده از محصولات جانبی قهوه بیابند.
جالب است بدانید قهوه انواع مختلفی دارد.
انواع دانه قهوه:
انواع دان قهوه یا میوه قهوه از سه نوع درخت تولید می شود، عربیکا، روبوستا و لیبریکا که هر کدام از این نوع قهوهها، ویژگیهای مختص خود را دارند، ویژگیهایی هم چون: عطر، کافئین، قدرت رشد درختان قهوه، طعم و ظاهر. البته قهوه لیبریکا در بازار های جهانی، چندان رایج نیست.
جدا از این که قهوهها در انواع عربیکا و روبوستا و لیبریکا متفاوتند، مناطق کشت قهوه نیز میتوانددر شکل ظاهر، طعم و عطر دانه را تحت تاثیر قرار دهد. به عنوان مثال:
ویژگی های طعم قهوهای که در کشور کنیا کشت میشود با قهوه تولید شده در کشور اندونزی تفاوت دارد. به همین دلیل بعضی از دوستداران قهوه ممکن است عاشق قهوههای یک کشور یا یک منطقه خاصی می شوند و تمایل دارند همیشه از قهوه های مورد نظرشان استفاده کنند.
شما میتونید بر اساس ذائقه خود، هر یک از این قهوهها را انتخاب کنید.
همچنین بخوانید:
تغذیه متعادل ، سنگ بنای سلامتی
موز رسیده یا سبز ؛ خاصیت کدام یک بیشتر است؟
- ۹۸/۰۵/۰۳