بیشتر کردن وعدههای غذایی و در عوض مصرف مقدار کمتر غذا در هر وعده باعث میشود که میزان کالری مصرفی تحتکنترلتان باشد و از احساس گرسنگیتان در طول شبانهروز کاسته شود.
بعضی از افراد با جابهجاشدن وعدههای غذاییشان و به تاخیر افتادن آن وزنشان اضافه میشود و مدام نگراناند که مبادا با تغییر زمان غذا خوردن دچار اضافه وزن شوند. در این نوشتار از مجله دلتا به بررسی موضوع تاثیر دیر غذا خوردن بر چاقی میپردازیم.
تاثیر دیر غذا خوردن بر چاقی
غذا خوردن در شب خلاف ساعت زیستی و ریتم بدن است. منظور از ریتم و ساعت بیولوژیک بدن، چرخهای ۲۴ساعته است که به بدن میگوید چه زمانی باید بخوابد، بیدار شود و غذا بخورد. بنا بر ساعت زیستی بدن، شبها مخصوص استراحت است نه غذا خوردن. وقتی دیر شام میخورید، میل بیشتری به غذا خوردن خواهید داشت. فارغ از اینکه زمان مصرف غذا چه ساعتی است، میل به بیشتر خوردن باعث میشود چاق شوید.
مصرف غذا از ساعت ۱۱ شب تا ۵ صبح نسبت به مصرف آن در طول روز ۵۰۰ کالری بیشتر به بدن وارد میکند. در طول زمان، کسانی که شبها غذا میخورند نسبت به کسانی که در طول روز غذا میخورند ۴٫۵ کیلوگرم وزن بیشتری خواهند داشت. این عادت که دیروقت شام بخورید معمولا با جذب کالری بیشتر همراه است و بهطور طبیعی، هرقدر کالری مصرفیتان بیشتر باشد چاقتر میشوید.
در نهایت باید گفت صرف زیاد غذا خوردن و مصرف مواد بیارزش و غیرمغذی در شبهاست که شما را چاق خواهد کرد.
پیشنهاد مطالعه: برای مطالعه بیشتر درباره آلزایمر، “احتمال درمان آلزایمر با کشف یک جهش ژنتیکی” را مطالعه کنید.
همچنین بخوانید:
با مجله دانستنی دلتا همراه باشید