مجله دلتا

مجله دلتا-گردشگری -نکات حقوقی-سلامتی-دکوراسیون-جاهای زیبای دیدنی

  • ۰
  • ۰

طبق اعلام ناسا، مریخ‌نورد «استقامت» با رسیدن به مریخ در سال آینده میلادی، گزارش‌های هواشناسی را در اختیار این سازمان فضایی قرار می‌دهد و با همکاری کاوشگرهای دیگر، اولین شبکه هواشناسی را روی سیاره سرخ ایجاد می‌کند.

شبکه هواشناسی

این مریخ‌نورد که در تابستان سال جاری میلادی روانه فضا شد، ماه فوریه سال آینده میلادی به سیاره سرخ می‌رسد و به دیگر مریخ‌نوردهای ناسا می‌پیوندد. این وسیله به مجموعه‌ای از سنسورها به نام «آنالیزکننده پویای محیط مریخ» (MEDA) مجهز شده که می‌تواند اطلاعات پایه مانند سرعت باد، دما و موارد دیگر را گزارش کند. در ادامه این مطلب از مجله دلتا درباره این شبکه هواشناسی در مریخ می‌خوانید.

شبکه هواشناسی مریخ

مریخ‌نورد جدید ناسا باید در سیاره سرخ وظایف مختلفی انجام دهد که برای مثال می‌توان به جمع‌آوری چندین نمونه برای یک ماموریت در آینده و ارسال آن‌ها به زمین اشاره کرد. یکی دیگر از وظایف آن، جمع‌آوری اطلاعات آب و هوا به وسیله MEDA است که توسط آن می‌توان به اطلاعات مختلفی دسترسی پیدا کرد.

این اطلاعات از اهمیت بالایی برای ناسا برخوردارند چرا که می‌توان از آن برای ماموریت‌های انسانی استفاده کرد. سیاره سرخ فاقد اکسیژن قابل تنفس است و علاوه بر دما، با مشکلات دیگری نیز دست و پنجه نرم می‌کند، بنابراین باید یک محل قابل سکونت برای فضانوردان ایجاد کرد.

MEDA مریخ‌نورد استقامت به گونه‌ای طراحی شده که با تجهیزات فضاپیما «InSight» و کاوشگر «کنجکاوی» کار می‌کند و به گفته ناسا، اولین شبکه هواشناسی در یک سیاره دیگر را تشکیل می‌دهند. MEDA یک ویژگی جدید به این سیاره اضافه می‌کند که آن قابلیت اندازه‌گیری دقیق ذرات گرد و غبار در اتمسفر است که شامل اطلاعاتی مانند ابعاد، اندازه و مقدار آن‌ها می‌شود.

دستیابی به اطلاعات مربوط به گرد و غبار برای ناسا با اهمیت است چرا که روی تمام وسایل در مریخ قرار می‌گیرد و همچنین نقش مهمی در زمینه آب و هوای این سیاره ایفا می‌کند. داده‌های MEDA به این سازمان فضایی کمک می‌کنند که به اطلاعات بیشتری درباره فرایندهای شیمیایی مربوط به آن‌ها دست پیدا کند و راه را برای ماموریت‌های آینده هموار می‌کند.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه بیشتر مطلب «روشی برای مشاهده ماده تاریک با تلسکوپ‌های امروزی» را بخوانید.

همچنین بخوانید:

رعد و برق در جو مشتری

سفر سه ماهه به مریخ با موتور هسته ای جدید

افزایش آلودگی شهرهای چین پس از تولید انبوه آیفون ۱۲

ارتباط با وویجر ۲ پس از هفت ماه

روشی برای مشاهده ماده تاریک با تلسکوپ‌های امروزی

 

با مجله دانستنی دلتا همراه باشید

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی