مجله دلتا

مجله دلتا-گردشگری -نکات حقوقی-سلامتی-دکوراسیون-جاهای زیبای دیدنی

۳۶ مطلب در خرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

نارگیل یک میوه استوایی است که خواص بسیاری دارد.

درخت نارگیل می‌تواند در آب‎وهوای گرمسیری رشد کند و انواع مختلفی نظیر نارگیل سبز، قهوه‌ای و زرد دارد. نارگیل میوه مناطق استوایی است و در تمام نقاط جهان از آن استفاده می‌شود و اجزای مختلف آن به طور مستقل کاربردهای متفاوت دارد.

به گزارش مجله دلتا؛ این میوه یک منبع مغذی است که بیشتر املاح و ویتامین‌ها را دارد. در این مطلب به خواص نارگیل و آب آن می‎پردازیم.

خواص نارگیل

خواص نارگیل

  • برای آلزایمر مفید است.
  •  از بیماری‌های قلبی و فشار خون بالا جلوگیری می‌کند.
  • عفونت ادراری و عفونت کلیه را درمان و از کبد محافظت می‌کند.
  •  التهاب و ورم مفاصل را کاهش می‌دهد.
  •  به پیشگیری و درمان سرطان کمک می‌کند.
  •  سیستم ایمنی را تقویت می‌کند.
  •  حافظه و عملکرد مغز را بهبود می‌بخشد.
  •  انرژی و استقامت را بالا می‌برد.
  •  هضم غذا را بهبود می‌دهد.
  •  علائم بیماری‌های کیسه صفرا و پانکراتیت (التهاب لوزالمعده) را کاهش می‌دهد.
  • مشکلات پوستی را بهبود می‎بخشد.
  •  از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.
  • به بهبود دیابت نوع اول و دوم کمک می‌کند.
  • عضله‌سازی می‌کند و چربی بدن را از بین می‌برد.
  • نارگیل ضد پیری است.
  • استرس را از بین می‌برد.
  • چربی‌های اشباع شده طبیعی و سالم دارد.
  • سرشار از فیبر طبیعی است.
  • منیزیوم موجود در نارگیل به بهبود متابولیسم بدن کمک می‌کند.
  • منبع غنی از مواد معدنی مورد نیاز بدن است.
  • سرشار از ویتامین B است.
  • پتاسیم و انرژی مورد نیاز بدن را تامین می‌کند.
  •  به تولید گلبول‌های قرمز کمک می‌کند.
  • باعث لاغری می‌شود.
  • به سلامت استخوان‌ها کمک می‌کند.
  • محافظ اندام‎های حیاتی مانند کبد است.
  • حاوی آنتی اکسیدان زیادی است.

خواص آب نارگیل

خواص نارگیل

 

  • آب نارگیل به سلامت قلب و عروق کمک می کند.
  •  سوخت‌وسازبدن را افزایش‌می‌دهد.
  •  از ایجاد سنگ کلیه جلوگیری می‌کند.
  •  به سلامت دستگاه گوارش کمک‌ می‌کند.
  • در جلوگیری از کم‌آبی بدن موثر است.
  •  به رفع گرفتگی عضلات کمک ‌می‌کند.
  •  استخوان‌ها را قوی ‌می‌کند.
  • نفخ را کاهش ‌می‌دهد.
  •  برای کاهش وزن مفید است.
  •  فشارخون را پایین‌ می‌آورد.
  •  اسهال را درمان ‌می‌کند.
  • سطح pH را متعادل ‌می‌کند.
  •  سردرد را تسکین می‌دهد.
  •  آلزایمر را درمان ‌می‌کند.
  •  جایگزینی سالم برای نوشیدنی‌های کافئین‌دار است.
  • خواص ضد میکروبی دارد.
  • سیستم ایمنی را تقویت ‌می‌کند.
  • دارای خواص ضد تومور است.
  • به سلامت چشم کمک می‌کند.
  • استرس را کاهش‌ می‌دهد.
  • بی‌خوابی را درمان ‌می‌کند.
  • حافظه را تقویت ‌می‌کند.
  • سنگ صفرا را درمان‌ می‌کند.
  • با افسردگی مبارزه‌ می‌کند.
  • برای زنان باردار و شیرده نوشیدنی سالمی است.
  • برای نوزادان مفید است.
  • در کاهش آسیب‌های شیمی‌درمانی موثر است.
  • یبوست را درمان ‌می‌کند.
  • تب را کاهش ‌می‌دهد.

همچنین بخوانید:

تخم کدو ، مفید و سرشار از مواد مغذی

خواص توت ، این کوچک خوشمزه

عناب ؛ میوه شفابخش

سرکه سیب ؛ درمان کننده هزار و یک درد

  • delta turist
  • ۰
  • ۰

مطالعه عادتی است که بهتر است از کودکی در افراد نهادینه شود.

مطالعه

  

تحقیقات ثابت کرده است کسانی‌که  عاشق مطالعه هستند بیشتر ورزش می‌کنند و با اشتیاق‌تر از کسانی هستند که به  روش‌های دیگر اوقات فراغت خود را می‌گذرانند. کتاب خوان‌ها زمان بیشتری را  در باشگاه می‌گذرانند بنابراین از سلامت بیشتری برخوردارند.

به گزارش مجله دلتا؛  آخرین کتابی که خوانده‌ای چه نام داشت؟ اگر برای به‌یاد آوردن اسم آخرین  کتابی که خوانده‌اید دچار تردید شدید پس احتمالاً زیاد اهل مطالعه‌کردن  نیستید و از فواید آن بی‌بهره مانده‌اید.

زیاد شنیده‌ایم که مطالعه بر توانائی‌های  ذهنی، روحیات و احساسات تاثیرات شگفت‌انگیزی دارد. تحقیقات و آمارها نشان  می‌دهد افرادی که عادت به مطالعه دارند، از سلامت جسمی و روحی بالاتری نسبت  به بقیه برخوردارند. علاوه‌بر‌ این مطالعه فواید بسیاری نیز دارد که در  این مطلب به‌صورت فهرست‌وار به آن اشاره می‌کنیم.

مطالعه

  • مطالعه استرس را کم می‌کند.
  • بی‌خوابی را درمان می‌کند.
  • کتاب‌خوانی از ما انسان لطیف و مهربانی می‌سازد.
  • خواندن کارکرد مغز را تقویت می‌کند.
  • افسردگی را از بین می‌برد.
  • خواندن به هدفمندی و غلبه بر مشکلات کمک می‌کند زیرا شما با  همذات‌پنداری کردن با قهرمانان داستان، ذهن را عادت به هدفمند بودن می‌دهید  و ذهن می‌آموزد در برابر مشکلات استقامت ورزد.
  • مطالعۀ مستمر انسان را اجتماعی می‌کند.
  • خواندن و یادگیری، توانائی‌های حافظه و تفکر را تقویت می‌کند.
  • همچنین دایره لغات را بالا می‌برد.
  • مهارت‌های نوشتن افراد را تقویت می‌کند.
  • کتاب‌خوان‌ها از سلامت جسمی بیشتری برخوردارند.
  • مطالعه به شما کمک می‌کند روشن‌فکر و دوستانه‌تر باشید.
  • مطالعۀ مستمر بر توانائی‌های شنیداری تاثیرات مثبت دارد.
  • خواندن هر مطلبی خلاقیت را تقویت می‌کند.
  • کتاب‌خوانی از بیماری آلزایمر زودرس جلوگیری می‌کند.
  • خواندن کتاب با صدای بلند روابط شما با کودکتان را تقویت می‌کند.
  • کودکانی که عادت به خواندن مطالب غیر درسی دارد، سطح یادگیریشان بالاتر است.
  • کتاب‌خوانی میزان تکرار جنایت در میان زندانیانی که دوره‌های سوادآموزی را در زندان با موفقیت گذراندند ۳۰ درصد کاهش داده است.
  • شما با مطالعۀ مداوم یک سخنور خوب خواهید شد.
  • در پایان جالب است بدانید مطالعه‌کردن به ما در ساختن دنیایی بهتر کمک می‌کند.
    مطالعه کردن

آمار نشان می‌دهد که کتاب خوان‌های فعال  همیشه نسبت به کسانی که مطالعه ندارند فعالیت‌های خیریه و داوطلبانه بیشتری  دارند. مطالعه از ما انسان‌های خوبی می‌سازد که همیشه آماده کمک و یاری به  نیازمندان هستند.

اگر تاکنون اهل مطالعه و یادگیری نبودید،  سعی کنید این عادت خوب را در خود به‌وجود بیاورید. فراموش نکنید هر عادت  خوبی به مرور زمان در انسان نهادینه می‌شود، پس با تلاش و پیگیری مطالعه  کردن را در خود نهادینه کنید.

همچنین بخوانید:

علت عزت نفس پایین افراد چیست؟ 

8 شخصیت سمی را بشناسید و از آن ها دوری کنید 

رژیم غذایی برای جلوگیری از افسردگی 

موسیقی ؛ تاثیری خوش بر سلامت قلب هر انسان 

  • delta turist
  • ۰
  • ۰

سرکه سیب عضو ثابت اکثر نسخه‌های درمانی طب سنتی شده و به یقین فواید و خواص آن بسیار زیاد است.

سرکه سیب

سرکه سیب خواص درمانی بسیاری دارد که در این مطلب به آن می‌پردازیم.

خواص سرکه سیب

به گزارش مجله دلتا؛ سرکه سیب علاوه‌بر خواص درمانی و دارویی، برای گندزدایی منزل و لکه‌بَری هم مورد استفاده قرار می‌گیرد. ما در این مطلب فقط از خواص دارویی آن نام می‌بریم.

  • خاصیت ضد دل‌درد (دل‎دردهای ناشی از عفونت دستگاه گوارش) دارد.
  • تسکین‌دهندۀ دردهای عضلانی بعد از ورزش است.
  • خارش پوست بر اثر نیش حشرات را از بین می‌برد.
  • خوردن سرکه‌ سیب به بهبود حساسیت انسولین (به‎خصوص در افرادی که در برابر انسولین مقاوم هستند) کمک می‌کند و می‌تواند از دیابت نوع ۲ پیشگیری کند یا حداقل آن را به تأخیر بیندازد.
  • سرکه‌ سیب یک مادۀ کاملاً طبیعی برای درمان گلودرد است.
  • می‌تواند بلغم‌هایی که در بینی شما خانه کرده‌اند را کوچک کرده و در نهایت سینوزیت را درمان کند.
  • به‌دلیل داشتن خاصیت سم‌زدایی به بالا رفتن ایمنی بدن کمک می‌کند.
  • خوردن یک قاشق چای‌خوری سرکه‌ سیب می‌تواند از ادامۀ سکسکه جلوگیری کند.
  • مصرف روزانۀ ۱۵ میلی‌گرم سرکه‌ سیب، کلسترول موجود در بدن افراد را کاهش می‌دهد.
  • خوردن یک قاشق سرکه سیب قبل از غذا از سوءهاضمه جلوگیری می‌کند.
  • به کاهش وزن کمک می‌کند.
  • سرکه‌ سیب می‌تواند به متعادل‌سازی میزان قند خون کمک کند.
  • برای رگ‌های واریسی بسیار سودمند است.
  • قارچ‌های پوستی و قارچ‌های پا را از بین می‌برد.
  • آلرژی‌های فصلی را درمان می‌کند.
  • تنظیم‌کنندۀ PH بدن است.

سرکه سیب

  • فرایند پیری را به شدت کاهش می‌دهد.
  • رادیکال‌های آزاد را که موجب بیماری می‌شوند، از بین می‌برد.
  • سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.
  • به درمان سرماخوردگی و سرفه کمک می‌کند.
  • تسکین‎دهندۀ دردهای آرتروز است.
  • به علت داشتن خاصیت بالای گندزدایی، قدرت تمیزکنندگی و کاربرد سرکه سیب در نظافت خانه بسیار زیاد است.
  • یک محلول پاک‎کنندۀ غیرسمی و همه‌کاره است.
  • برای شست‌و‌شوی میوه‌ و سبزیجات عالی است.
  • با کمک به جذب کلسیم از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.

کاربرد سرکه سیب در زیبایی

  • شوره‎سر را درمان می‌کند.
  • موجب شادابی پوست می‌شود.
  • خوشبو‌کنندۀ بدن است.
  • برای از بین بردن زگیل مفید است.‌
  • آثار کبودی را از بین می‌برد.
  • موجب سفیدی دندان‌ها می‌شود.
  • بوی بد دهان را برطرف می‌کند.
  • از ایجاد بوی بد پا جلوگیری می‌کند و آن را از بین می‌برد.
  • موها را نرم و درخشان می‌کند.
  • سرکه‌ سیب سطح مو را صاف می‌کند.
  • از ریزش مو جلوگیری می‌کند و موجب تحریک رشد مو می‌شود.
  • خارش و خشکی پوست سر را برطرف می‌کند.
  • موخوره را از بین می‌برد.

همچنین بخوانید:

تخم کدو ، مفید و سرشار از مواد مغذی

گلاب ؛ نوشیدنی برای رفع عطش روزه داران!

تیرگی دور چشم ؛ حلقه های کبود خستگی

عناب ؛ میوه شفابخش

  • delta turist
  • ۰
  • ۰

منیزیم برای حفظ ضربان قلب سالم اهمیت دارد. این ماده معدنی به طورطبیعی با کلسیم رقابت می کند و برای تولید انقباض های قلب، ضروری است.

نقش منیزیم

منیزیم یک ماده معدنی است که اغلب در توصیه‌های تغذیه‌ای نادیده گرفته می‌شود. در واقع نقش منیزیم در سلامت شما حیاتی است و کمبود آن در بدن می‌تواند باعث برخی مشکلات شود.

به گزارش مجله دلتا؛ شاید یکی از جدی‌ترین عوارض سلامتی که می‌تواند توسط کمبود منیزیم ایجاد شود، افزایش خطر حمله قلبی باشد.

منیزیم به‌طور طبیعی در مواد غذایی بسیاری وجود دارد اما اکثر مردم، مقدار کافی از این ماده معدنی را دریافت نمی‌کنند. منیزیم نقش اصلی را در بسیاری از پروسه‌ها و فرایندهای بدنی ایفا می‌کند.

نقش منیزیم در بدن

در ادامه به برخی از عملکردهای منیزم در بدن اشاره می‌کنیم.

  • به عملکرد عصبی و عضلانی مناسب کمک می‌کند.
  • سنتز پروتئین و سایر واکنش‌های بیولوژیکی را تنظیم می‌کند.
  • به تنظیم قند خون کمک می‌کند.
  • نقش مهمی‌در سالم ماندن قلب ایفا می‌کند.
  • برای سنتز DNA ، RNA و گلوتاتیون ــ یک آنتی اکسیدان مهم ــ ضروری است.
  • در رشد ساختاری استخوان‌ها نقش دارد.
  • در بدن انرژی تولید می‌کند.
  • به تنظیم فشار خون کمک می‌کند.
  • درآزادسازی انتقال دهنده‌های عصبی و هورمون‌ها موثر است.

برای سالم ماندن، شما باید همیشه یک مقدار مناسب از کلسیم، منیزیم، ویتامین D و ویتامین K2 دریافت کنید. تمام این ۴ مورد باهم کار می‌کنند و متعادل نبودن آن‎ها می‌تواند تهدیدی برای سلامتی از جمله سکته مغزی، سکته قلبی و… باشد.

منابع غذایی منیزیم

نقش منیزیم

برخی از منابع رژیمی ‌منیزیم عبارتند از:

  • آجیل
  • دانه‌ها
  • سبزیجات برگدار سبز تیره
  • محصولات لبنی
  • غلات کامل
  • لوبیا و عدس
  • آووکادو
  • موز
  • شکلات تیره

از آن‎جاکه زراعت صنعتی مدرن، خاک را از این قبیل مواد معدنی مانند منیزیم تهی کرده است، مصرف روزانه مکمل منیزیم، منطقی به نظر می‌رسد. شما می‌توانید از قرص‌های منیزیم با مشورت پزشک استفاده کنید.

علائم کمبود منیزیم

در ادامه به برخی از علائمی که نشان می‌دهد ممکن است شما به منیزیم بیشتری نیاز داشته باشید، اشاره می‌شود:

  • از دست دادن اشتها
  • تهوع
  • سردرد
  • ضعف
  • خستگی
  • کشیدگی عضلات
  • بازدم زیاد
  • ناتوانی در کشیدن نفس عمیق

علاوه‌ بر این علائم خفیف‌ که ممکن است به‌عنوان نشانه‌های اولیه کمبود منیزیم در نظر گرفته شوند، علائم شدیدتری نیز می‌توانند وجود داشته باشند مانند یبوست، سندروم پای بی‎قرار، آگورافوبیا (ترس از فضاهای باز)، بی‌حسی یا سوزن‎سوزن شدن غیرطبیعی برخی اندام ، تشنج، تغییرات شخصیتی، تپش قلب، فشار خون بالا و…

 یادآورمی شویم با پیروی از یک رژیم غذایی مناسب می‌توانید ویتامین‌ها و املاح مورد نیاز بدن‎تان را تامین کنید.

همچنین بخوانید:

کلسیم ، شالوده بدن

درمان پوکی استخوان ؛ تغذیه درست را جدی بگیرید

پیشگیری از دیابت و چاقی با خوردن سبزیجات

استرس شدید ؛ استرس به کدام عضو ها بیشتر آسیب می زند؟

  • delta turist
  • ۰
  • ۰

افزایش فیبر در تغذیه باعث می شود که زودتر سیر شویم و چربی و نشاسته مواد غذایی مختلف در روده کوچک کمتر جذب شوند.

نقش فیبر در بدن

توجه عموم مردم به چربی و کربوهیدارت و کالری و پروتئینی که می‌خورند روزبه‌روز بیشتر می‌شود اما یکی از مهمترین مولفه‌های تغذیه سالم، یعنی فیبر اغلب نادیده گرفته می‌شود. یک تحقیق جدید نشان می‌دهد بیشتر مردم دنیا نقش فیبر را نمی‌دانند و آن‌را به میزان کافی نمی‌خورند.

به گزارش مجله دلتا؛ تحقیق وسیع محققان دانشگاه‌های اُتاگوی نیوزیلند و داندی اسکاتلند نشان می‌دهد تغذیه‌ای که حاوی فیبر زیاد باشد احتمال چند عامل مهم مرگ و میر را ١۵ تا ٣٠ درصد کاهش می‌دهد.

این مطالعه روی ١٣۵ میلیون نفر انجام شده و نشان می‌دهد تغذیه‌ای که حاوی روزانه ٢۵ تا ٢٩ گرم فیبر باشد، احتمال سکته‌های قلبی و مغزی، دیابت نوع دوم و سرطان روده بزرگ و مقعد را در مقایسه با کسانی که فیبر کافی نمی‌خورند، کاهش می‌دهد.

نقش فیبر

محققان همچنین دریافتند که تغذیه مواد دارای فیبر زیاد فشار خون، کلسترول و وزن را هم کاهش می‌دهد. با این‌حال بیشتر مردم دنیا به اندازه کافی فیبر نمی‌خورند: یعنی کمتر از ٢٠ گرم در روز. البته نقش فیبر در بدن به‌ مراتب بیشتر است.

محققان می‌گویند ٢۵ گرم فیبر، حداقل میزان مصرفی فیبر در تغذیه روزانه است و بهتر است که روزانه بیش از سی گرم فیبر استفاده شود.

برای درک بهتر میزان فیبر مواد خوراکی توجه کنید که به‌عنوان مثال یک هویج 3 گرم، یک کاسه عدسی 4 گرم، یک سیب با پوست 4 گرم و یک برش کلفت نان تست قهوه‌ای دو گرم و یک موز 3 گرم فیبر دارند.

برای افزایش فیبر در تغذیه، سبزی، میوه، حبوبات و بنشن، مغزدانه‌ها و نان یا ماکارونی سبوس‌دار نه نان و پاستای سفید باید هر چه بیشتر در تغذیه روزانه باشد و میوه و سبزی حداقل یک سوم کل تغذیه روزانه را تشکیل دهد. برخی از دیگر راه‌های افزایش فیبر عبارتند از: خوردن سیب و سیب زمینی با پوست، خوردن برنج قرمز یا قهوه‌ای به جای برنج سفید، افزودن عدس یا نخود به برخی غذاها یا سالاد. جالب است بدانید آش یکی از بهترین غذاهای ایرانی از نظر فیبر است، زیرا سرشار از بنشن و سبزی‌های گوناگون است.

برخی محققان می‌گویند روی آوردن مردم به رژیم‌های کم کربوهیدرات سبب شده آنها از یکی از منابع مهم فیبر مثل نان و پاستای سبوس‌دار محروم شوند.

نقش فیبر در بدن

افزایش فیبر در تغذیه باعث می شود که زودتر سیر شویم و چربی و نشاسته مواد غذایی مختلف در روده کوچک کمتر جذب شوند.

همچنین بخوانید:

پیشگیری از دیابت و چاقی با خوردن سبزیجات

تخم کتان ، دانه های کوچک سلامتی

ویتامین D ، هدیه گرانبهای خورشید

استرس شدید ؛ استرس به کدام عضو ها بیشتر آسی

  • delta turist
  • ۰
  • ۰

رازیانه فواید بسیاری برای سلامتی دارد و به‌عنوان داروی گیاهی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خواص رازیانه

رازیانه از خانوادۀ سبزی هایی مانند کرفس و هویج وحشی است و مثل آن‎ها پیاز سفیدرنگ و ساقۀ بلندی دارد. همه بخش‌های رازیانه از بذر و پیاز گرفته تا ساقه و برگ‌ها، خوراکی هستند. این گیاه به تنظیم فشار خون یا افزایش شیر مادران کمک می‌کند. از خواص رازیانه می‌توان به بهبود معده درد، تسکین گلودرد و حتی کاهش خارش نیش حشرات اشاره کرد.

به گزارش مجله دلتا؛ رازیانه فیبر خیلی بالایی دارد. هر پیاز آن ۷ گرم فیبر خوراکی دارد که در واقع ۲۸٪ نیاز روزانۀ هر فرد است. اکثر افراد از کمبود فیبر در بدن رنج می‌برند؛ بنابراین اگر پیاز رازیانه را به سبد خوراکی خود اضافه کنید، می‌توانید فیبر مورد نیاز بدن‌تان را تأمین کنید. هر پیاز رازیانه ۹۶۹ میلی‌گرم پتاسیم دارد که ۲۷٪ نیاز روزانۀ بدن را رفع می‌کند. پتاسیم به کاهش فشار خون کمک می‌کند و سطح مایعات بدن را متعادل نگه می‌دارد.

از خواص رازیانه می‌توان به مقدار بالای ویتامین C آن نیز اشاره کرد؛ البته رازیانه به‎جز ویتامین C، سایر ویتامین‌ها مانند ویتامین A، B6، K و اسید فولیک هم دارد. داشتن سایر مواد معدنی مثل آهن، کلسیم، مس، زینک و سلنیم هم از خواص رازیانه به شمار می‎روند

خواص رازیانه

خواص منحصربه‌فرد رازیانه

  • رازیانه برای سلامت استخوان‌ها مفید است.
  •  رازیانه موجب لاغری می‌شود.
  • این گیاه برای سلامت پوست عالی است.
  • برای تسکین علائم یائسگی به کار برده می‌شود.
  • مصرف رازیانه برای پیشگیری از سرطان رایج است.
  • رازیانه برای کاهش فشار خون نیز مفید است.
  • به هضم غذا کمک می‌کند.
  • برای بهبود دل‌درد نوزاد عالی است.
  • برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • رازیانه به سلامت چشم کمک می کند.
  • در پیشگیری از کم‌خونی مفید است.
  • یبوست را درمان می‌کند.
  • سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.
  • برای درمان اختلال‌های تنفسی خوب است.
  • رازیانه یکی از خوشبوکننده‌های تنفس است.
  • عملکرد مغز را بهتر می‌کند.

عوارض جانبی رازیانه

با این‎که رازیانه یک گیاه فوق‌العاده است، اما برخی افراد با شرایط پزشکی خاص باید استفاده از آن را محدود کنند یا به‌طور کلی استفاده از آن را کنار بگذارند. افرادی که سابقۀ حساسیت دارند باید رازیانه را با احتیاط مصرف کنند.

به دلیل پتاسیم بالایی که رازیانه دارد، افرادی که بیماری‌های کلیوی دارند باید میزان استفادۀ روزانه از رازیانه را محدود کنند. کسانی هم که مسدودکننده بتا (Beta-Blocker) برای کنترل فشار خون مصرف می‌کنند به دلیل همین پتاسیم باید از استفاده از رازیانه صرف نظر کنند.

همچنین بخوانید:

میخک ؛ گل سرسبد گیاهان دارویی

فصل خوب کنگر خوردن و لنگر انداختن

زنجبیل ؛ پیشکش طبیعت برای سلامتی

خواص توت ، این کوچک خوشمزه

  • delta turist
  • ۰
  • ۰

روغن هسته انگور یکی از سالم‌ترین و مغذی‌ترین روغن‌ها است.

روغن هسته انگور

روغن هسته انگور ، محصولی جانبی در تولید آب‌ انگور است. پس از گرفتن آب‌ انگور، هسته‌های انگور باقی می‌مانند و از این هسته‌های باقی‌مانده روغن استخراج می‌شود. همچنین، روغن هسته انگور یکی از محصولات زیبایی طبیعی و بسیار سالم است که در آشپزی نیز استفاده می‎شود. اگر مایلید از خواص روغن هسته انگور آگاه شوید، با ما همراه باشید.

خواص روغن هسته انگور برای سلامتی

به گزارش مجله دلتا؛ روغن هسته انگور دارای مقدار زیادی اسیدهای چرب اشباع‌نشده و بیشتر از اسیدهای چرب امگا ۶ تشکیل شده است. طبق اعلام انجمن قلب آمریکا برای کمک به سلامت قلب‌تان، بهتر است که در رژیم غذایی از اسیدهای چرب اشباع‌نشده به‌جای چربی‌های اشباع‌شده و چربی‌های ترانس استفاده کنید.

سرشار از ویتامین E

روغن هسته انگور منبع خوبی از ویتامین E است و ویتامین E موجود در این روغن حتی از روغن زیتون نیز بیشتر است. ویتامین E یک آنتی‌اکسیدان محلول در چربی است و در حفاظت از سلول‌های بدن در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد موثر است. رادیکال‌های آزاد موجب ابتلابه بیماری‌هایی مانند سرطان، بیماری‌های قلبی و سایر بیماری‌های مزمن می‌شوند.

خواص روغن هسته انگور برای زیبایی

روغن هسته انگور

حفظ سلامت پوست

شرکت‌های تولیدکننده محصولات زیبایی؛ از روغن هسته انگور به‎خصوص در داروهایی که برای مراقبت از پوست و مو تهیه می‎شوند، استفاده می‌کنند. روغن هسته انگور یکی از درمان‌های طبیعی و خانگی برای سلامت پوست و مو است.

روغن هسته انگور همچنین برای :

  • مرطوب کردن پوست
  • درمان آکنه
  • روشن کردن پوست
  • بستن منافذ پوست
  • کاهش و بهبود جای زخم‌ها
  • پاک کردن آرایش صورت

استفاده می‎شود.

این روغن بسیار مفید، به سرعت در پوست نفوذ می‎کند اما پوست را چرب نمی‌کند. بهتر است هنگام شب و پیش از رفتن به رختخواب، چند قطره از این روغن را روی پوست تمیز، ماساژ دهید.

حفظ سلامت مو

روغن هسته انگور

اگر با مشکل شورهٔ سر مواجه هستید (که اغلب ناشی از خشکی پوست سر است) استفاده از روغن هسته انگور (به‌عنوان نرم‌کننده پوست سر) می‌تواند به رفع سلول‎های مرده و بازگرداندن رطوبت به پوست سر کمک کند.

بعضی از روغن‌های طبیعی مانند روغن زیتون و روغن نارگیل برای موها مفید هستند، ولی موجب ایجاد چربی و سنگینی در موها می‌شوند. روغن هسته انگور، سبک است و چنین احساسی را ایجاد نمی‌کند. استفاده از روغن هسته انگور باعث رطوبت موها؛ استحکام و درخشش آن‎ها می‎شود.

روغن هسته انگور ؛ مفید در کاهش استرس

اگرچه مصرف روغن هسته انگور به‌تنهایی نمی‌تواند استرس را کاهش دهد، اما عامل بسیار مفیدی در کاهش اضطراب و استرس شناخته شده است.


همچنین بخوانید:

به سرت نمک بپاش

روی ، عصای دست بدن

خواص شاهدانه ؛ هزار و یک نکته که نشنیده اید

تیرگی دور چشم ؛ حلقه های کبود خستگی

  • delta turist
  • ۰
  • ۰

در این مطلب به علائم دیابت نوع دو اشاره می‌کنیم. آگاهی از این علائم، می‌تواند منجر به تشخیص زودرس و درمان آن شود.

علائم دیابت نوع دو

میلیون‌ها نفر در سرتاسر جهان به بیماری دیابت نوع ۲ مبتلا هستند؛ البته بدون این‌که خودشان از این قضیه باخبر باشند، چون به‎طور معمول، علائم دیابت نوع دو همیشه واضح و مشخص نیست.

به گزارش مجله دلتا؛ علائم و نشانه‌های دیابت می‌تواند به تدریج و در طول سال‌ها ظاهر شوند و فرد را درگیر کنند. در این مطلب به علائم دیابت نوع دو اشاره می‌کنیم. آگاهی از این علائم، می‌تواند منجر به تشخیص زودرس و درمان آن شود.

۱- تشنگی بیش از حد و نیاز فراوان به دفع ادرار

علائم دیابت نوع دو

تشنگی بیش از حد و افزایش حجم ادرار از جمله علائم دیابت نوع دو هستند. زمانی‌که شما در معرض ابتلا به دیابت نوع دو هستید، میزان تشکیل گلوکز در خون شما بیش از مقدار لازم می‌شود و در نتیجه کلیه‌ها به خاطر جذب بیش از حد گلوکز مجبورند اضافه‎کاری کنند.

۲- خستگی، یکی از علائم دیابت نوع دو

یکی دیگر از علائم دیابت نوع دو احساس خستگی به صورت مداوم است. در حقیقت، میزان بالای گلوکز در خون، توانایی بدن را برای استفاده از گلوکز برای تامین انرژی مختل می‌کند. علاوه‌ بر این، از دست دادن آب بدن به دلیل ادرار مداوم و مکرر هم سبب احساس خستگی در فرد می‌شود.

۳- لاغر شدن و از دست دادن وزن

علائم دیابت نوع دو

زمانی‌که از طریق دفع ادرار گلوکز از دست می‌دهید، مقدار قابل توجهی کالری هم از بدن خارج می‎شود. در عین حال، دیابت ممکن است گلوکز موجود در مواد غذایی را در سلول‌های بدن نگه دارد و منجر به گرسنگی مداوم شود. در این صورت ابتلا به دیابت موجب می‌شود تا بدن از منابع داخلی مانند ماهیچه‌ها تغذیه کند که در کاهش وزن ناگهانی موثر است.

۴- تاری دید

علائم دیابت نوع دو

یکی دیگر از علائم دیابت نوع ۲ تاری دید و ضعف بینایی است. علت این امر همان سطح بالای گلوکز در خون است. میزان بالای گلوکز در خون، مایع میان بافتی را از بافت به سمت عدسی چشم می‌کشاند. اگر بیماری دیابت درمان و از پیشروی آن جلوگیری نشود سبب ایجاد عروق خونی جدید در شبکیه چشم، قسمت پشت چشم، شده و موجب تاری دید می‌شود.

۵- زخم‌هایی که به کندی بهبود پیدا می‌کنند

 

سطح بالای گلوکز خون می‌تواند به جریان خون ضعیف منجر شود و روند بهبود طبیعی بدن شما را مختل کند. به همین دلیل، افراد مبتلا به دیابت ممکن است زخم‌هایی را به‎خصوص در ناحیه پا مشاهده کنند که به کندی خوب می‌شوند.

۶- مور مور شدن دست و پا

علائم دیابت نوع دو

وجود گلوکز بیش از حد در خون می‌تواند عملکرد اعصاب شما را تحت تاثیر قرار دهد. ممکن است شما احساس سوزن‎سوزن شدن یا مورمور شدن، بی‌حسی و سوزش در نواحی دست و پا داشته باشید که از جمله علائم ابتلا به بیماری دیابت نوع دو هستند.

۷- قرمزی، تورم و التهاب لثه‌ها

دیابت می‌تواند سیستم ایمنی بدن و در نتیجه توانایی شما برای مبارزه با میکروب‌ها را تضعیف کند، همین مسئله باعث افزایش خطر ابتلا به عفونت در لثه‌ها و استخوان‌هایی می‌شود که دندان‌ها را در جای خود ثابت نگه می‌دارند.


همچنین بخوانید:

همه چیز در مورد سکته قلبی – 1

تنبلی و ویژگی های شخصیتی که آدم را تنبل می کند

گوشت سفید ؛ مضر مثل گوشت قرمز

خواص کاکائو ؛ هم لذیذ هم مغذی

  • delta turist
  • ۰
  • ۰

تاکنون از تاثیرات منفی بی‌خوابی بر سلامتی آگاه بودیم. تحقیقات جدید نشان داده که بد خوابی نیز به اندازه بی‌خوابی مضر است.

بد خوابی

تحقیقات جدید دانشمندان بیمارستان بریگهام و بیمارستان زنان آمریکا نشان می دهد ارتباط قوی بین الگوهای خواب نامنظم یا همان بد خوابی و افزایش خطر ابتلاء به بیماری‌های متابولیکی مانند فشار خون بالا، چاقی و دیابت وجود دارد.

به گزارش مجله دلتا؛ این مطالعه از احتمال ارتباط بین برنامه خواب نامنظم و اختلال عملکرد متابولیکی حکایت دارد.

“تینایی هوانگ” نویسنده این تحقیق می‌گوید: بسیاری از مطالعات قبلی نشان داده‌اند که کمبود خواب و بد خوابی با اضافه وزن و چاقی، فشار خون بالا، دیابت و سایر اختلالات متابولیکی مرتبط است، اما ما در مورد تأثیر خواب نامنظم و تغییرات روزانه چیز زیادی نمی‌دانستیم.

این مطالعه بیش از ۲۰۰۰ نفر را به طور متوسط به مدت شش سال بررسی کرد و مشخص شد که بیشترین شیوع اختلالات متابولیکی در افرادی روی می‌دهد که دارای بی‌نظم‌ترین برنامه رفتن به تخت‌خواب و بی‌قاعدگی در میزان خوابیدن هستند.

هوانگ می‌گوید: تحقیقات ما نشان می‌دهد که حتی با در نظر گرفتن میزان خواب افراد و عوامل دیگر شیوه زندگی، ساعت‎های مختلف به رختخواب رفتن یا مدت خوابیدن، آثار منفی متابولیکی ناشی از آن را به شدت افزایش می‌دهد.

شرکت‌کنندگان علاوه‌بر پر کردن فرم‌های گزارش به صورت روزانه، در ابتدای مطالعه به مدت هفت روز با استفاده از یک مچ‌بند مخصوص ردیابی شدند تا زمان و میزان خوابیدن آن‎ها رصد شود. هوانگ و همکارانش معتقدند که نتایج مطالعه آن‎ها نشان دهنده ارتباط قوی بین الگوی خواب نامنظم و ابتلاء به بیماری‌هایی نظیر فشار خون بالا و دیابت است و حتی یک ساعت تغییر در برنامه خوابیدن موجب بروز عوارض شدیدی می‌شود.

محققان می‌گویند در بسیاری از موارد، تغییرات در الگوهای خواب پیش از شروع یک مشکل متابولیکی اتفاق افتاده است. این مسئله به طور بالقوه یک رابطه علّی بین بی‌نظمی در خواب و مشکلات سلامتی را نشان می‌دهد.

آن‎ها می‌گویند: نتایج ما نشان می‌دهد که حفظ یک برنامه منظم خواب دارای آثار متابولیکی مفیدی است. این مطالعه بر استراتژی پیشگیری از ابتلاء به بیماری‌های متابولیک استوار است و به طور عمده بر ترویج خواب کافی و دیگر شیوه‌های زندگی سالم تمرکز دارد.


همچنین بخوانید:

همه چیز در مورد سکته قلبی – 1

توصیه‎های سازمان بهداشت جهانی برای مبارزه با دیابت (+ویدئو)

با اصلاح روش تغذیه، دیابت را مهار کنید

باورهای غلط تغذیه‌ای درباره‌ی دیابت

  • delta turist
  • ۰
  • ۰

تحقیقات جدید محققان بیمارستان کودکان «اوکلند» آمریکا نشان داد که اثر افزایش کلسترول مصرف گوشت سفید تقریباً برابر با مصرف گوشت قرمز است.

گوشت سفید

مدت‌هااست تصور می‌شود که مصرف گوشت سفید برای سلامت قلب به دلیل چربی اشباع کمتر از گوشت قرمز، نه‌تنها مضر نیست بلکه مفید است؛ به‌همین سبب حتی دانشمندان بیمارستان کودکان «اوکلند» نیز پس از این‎که دریافتند مصرف زیاد گوشت سفید یا گوشت قرمز هر دو باعث افزایش سطح کلسترول خون می‌شود، شگفت‎زده شدند.

به گزارش مجله دلتا؛ محققان دریافتند که بر خلاف باور عموم، گوشت سفید و گوشت قرمز هر دو منجر به افزایش خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی می‌شوند.

محققان دریافتند که خوردن مقدار زیادی چربی اشباع، چه گوشت سفید و چه گوشت قرمز، غلظت کلسترول خون را که ارتباط مستقیم با بیماری‌های قلبی عروقی دارد، بالا می‌برد.

(LDL) که کلسترول بد خون نامیده می‌شود، می‌تواند عروق شخص را مسدود کند و خطر سکته و حمله قلبی را افزایش دهد.

گوشت سفید

مطالعاتی بین سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۶ روی بیش از ۱۰۰ مرد و زن ۲۱ تا ۶۵ سال و در وضعیت سلامتی کامل از منطقه خلیج سانفرانسیسکو انجام شد. داوطلبان می‌بایست در مدت این تحقیق از مصرف الکل خودداری می‌کردند.

شرکت‌کنندگان در این مطالعه به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. گروه اول چربی اشباع شده از کره گرفته تا انواع غذاهای پرچرب مصرف کردند و گروه دوم غذاهای حاوی چربی اشباع شده، کم خوردند. آن‎ها تحت سه رژیم غذایی مورد آزمایش قرار گرفتند: رژیم غذایی گوشت قرمز، رژیم غذایی گوشت سفید و رژیم غذایی بدون گوشت.

منوهای چرخشی چهار روزه برای همه رژیم‌های غذایی طراحی و در پنج سطح انرژی با در نظر گرفتن تنقلات اجرا شد. هر رژیم غذایی چهار هفته طول می‌کشید که با یک دوره استراحت همراه بود که در آن شرکت‎کنندگان مجاز به خوردن غذاهای معمول خود بودند.

شرکت‎کنندگان گوشت گاو را به عنوان گوشت قرمز و گوشت مرغ را به عنوان گوشت سفید مصرف کردند. نتایج مطالعه نشان داد که آثار مصرف گوشت قرمز و سفید مشابه است.

گوشت سفید

«رونالد کراس» سرپرست این مطالعه گفت: «نتایج ما نشان می‌دهد که توصیه به محدود کردن مصرف گوشت قرمز و جایگزینی آن با گوشت سفید صرفاً براساس تاثیرات آن‎ها روی کلسترول خون نیست. دیگر آثار مصرف گوشت قرمز نیز می‌تواند به بیماری قلبی منجر شود و این آثار باید با جزئیات بیشتری در تلاش برای بهبود سلامت مورد بررسی قرار گیرد.»

بنا به اعلام انجمن قلب آمریکا، تنها پنج تا شش درصد کالری روزانه باید از چربی اشباع تأمین شود. در این اطلاعیه توصیه شده است که مردم از غذاهای سالم‌تر برای کاهش میزان کلسترول خون استفاده کنند.

این مطالعه در مجله Clinical Nutrition منتشر شده است.


همچنین بخوانید:

تغذیه متعادل ، سنگ بنای سلامتی

دتاکس واتر ؛نوشیدنی خوشمزه برای سم زدایی بدن

درمان پوکی استخوان ؛ تغذیه درست را جدی بگیرید

مضرات آب گازدار ؛ مراقب معده ی خود باشید!

  • delta turist